Op zoek naar cursus paranormale ontwikkeling?

cursus paranormale ontwikkeling
CLI Centrum voor Leven en Intuïtie.
Het CLI biedt opleidingen intuïtieve ontwikkeling. Intuïtie is innerlijk weten, het totaal aan capaciteiten van de mens naast het rationele. Het ontwikkelen van je intuïtie geeft inzicht in jouw leven en jouw functioneren. Het opent de deur naar eigen weten en naar op een simpele manier in verbinding zijn met jezelf en anderen.
persoonlijke ontwikkeling
Hoe ook jij helderziendheid kunt ontwikkelen.
Er zijn veel mensen die met deze spirituele ofwel paranormale gave worden geboren het idee heerst ook dat je nu eenmaal helderziend bent en dat je dat niet kunt leren. We leven in een spirituele tijd waardoor er steeds meer helderzienden zijn dit verklaart ook dat er zoveel aandacht voor is en tv programmas over zijn. Er volgen nu 3 stappen die nodig zijn om helderziendheid te ontwikkelen. Het begint met persoonlijke ontwikkeling durf naar jezelf te kijken.
cursus maken
StichtingSpiritcentrumDeZon/Agenda.
Geef je op tijd op om teleurstellingen te voorkomen doordat het vol is. Wil je meer weten, mail of bel dan even. Helende symbolen 2. Aanvang 19.30 uur VOL. cursus Intuïtieve ontwikkeling 1. start bij min. Aanvang 19.30 uur. rest data in overleg. Openbare Paranormale avond.
coaching training amsterdam
Cursus agenda Annemiek Douw.
Uiteraard zijn alle cursussen inclusief koffie, thee en overheerlijke lunch. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor een cursus en/of geinformeerd worden zodra er een nieuwe datum beschikbaar is of er een plaatsje vrijkomt, dan kun je je hier inschrijven!
a3schilderwerken.nl
MarchienBakker Paranormale Lezingen.
Bijvoorbeeld bij u thuis. Cursussen intutieve ontwikkeling. In een cursus van avonden of zaterdagmiddagen wordt er in een kleine groep getraind hoe te leren voelen en omgaan met uw eigen intutie. Op het moment zijn er geen openbare paranormale sessies gepland.
training ontwikkelen
Paranormale cursussen bij EPC Kennemerland Haarlem updates.
start 21 september 2017. Cursus Intuïtieve Ontwikkeling II op o.l.v. start 26 september 2017. Workshop Creative Rock Dotpainting o.l.v. Natashja van Ginkel. op 13 februari 2018. Deze activiteiten staan vermeld in het cursus en programmaboekje en op onze website. Voor meer informatie: info@epckennemerland.nl of www.epckennemerland.nl. Creatieve workshop bij EPC Kennemerland 1 december 2017. Paranormale jubileum avond bij EPC Kennemerland 27 februari 2017. Paranormale avond bij EPC Kennemerland 20 oktober 2016.
hema
Centrum voor Mediumschap en Healing Nicole de Haas Almelo, Twente.
In 2005 en 2006 heb ik verschillende intuïtieve ontwikkelingscursussen en cursussen op gebied van healing gevolgd die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan mijn spirituele ontwikkeling en een goede basis vormden voor het werk en de verdere ontwikkeling als medium.
goochelaar
Intuïtieve ontwikkeling een boeiende cursus door Brigitte van Lent.
Iedereen ontvangt indrukken en energieën van anderen en vanuit de kosmos. De vraag is; hoe weet je nu wat je ontvangt. In de cursus intuïtieve ontwikkeling ga je aan de slag met allerlei methoden om jouw intuïtie te begrijpen en te ontwikkelen.
bekende mediums
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling.
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. De opzet van deze cursus dient om talenten te ontwikkelen die elk mens in zich heeft. Ook gaan we proberen naar ons gevoel, onze intuïtie te luisteren, erop te vertrouwen, en er daadkracht aan te geven. We geven in deze cursus zo veel mogelijk facetten van het paranormale.
SEO

Contacteer ons